Спеу Сляпых МузЫкау

Божа, божа усемагутны!
раб твой недарэка
бо идзе за им пакута
ад пачатку века.

Але ж литасци не просиць
божа раб твой грэшны
бо мауляецца - заможным
у рай не увайстци твой светлы

Божа, божа усемагутны!
раб твой недарэка
бо идзе за им пакута
ад пачатку века

Але ж литасци не просиць
божа раб твой грэшны
незаможным у канцы шляху
блишчыць лик твой светлы

И пакута не у пакуту
и ништо стамленнасць
кали пачуеш ад папоу
што усе жыцце - никчэмнасць.

Бо ништо цела наша
якое есци жадае
таму што у раи ежу боску
ёсць той, хто на зямли галадае.


Рецензии