Грай, грай МузЫка

Грай, грай музЫка!
каб лягчэй стало на сэрцы.
грай, грай музЫка!
куды ад пакуты падзецца?

грай, грай хлопчык
а вольнам краи
дзе няма дажджу и снегу
дзе сэрца адпачывае.

грай, грай малы музЫка
мяне слезы лиць прымуси
грай, грай музЫка
а маци-Беларуси

грай, грай хлапчук милы
аб ей пакутнай, роднай
грай, грай хлапчук милы
як не грау ниводны

Грай, грай малы музЫка
няхай спеу ильецца
- словы сонейкам ильюцца
на хворае сэрца...
(МузЫка, ударение на букву Ы, это беларусский музыкант, нечто вроде гречесокго аэда или гусляра)


Рецензии
Интересно, люблю фольклор, беларусский язык приятен на слух и певуч!
С уважением,

Бузмаков Андрей   14.05.2005 07:29     Заявить о нарушении