Падымемся паны-браты!

Падымемся паны-браты!
Ци ж нас вораги спужали?
Ци ж раней музЫки спевам
На змаганне не уздымали?

падымемся паны-браты!
з пад Гародни и зпад Воршы,
з пад старога Навагрудку
шукаць доли меней горшай
***
няхай у ворага са штали
шабли блишчуць. Вось вам слова –
мы хоць вилы мАем тольки –
ци ж сэрцы нашы не шталевы?

Падымемся паны-браты!
Кинем клич па Руси Белай
Ды пакликаем Украйну
Дзеля воли крочыць смела!

Падымемся паны-браты!
Хопиць спину гнуць пачварна
Дзеля воли прынасиць нам
Матчына вялиць ахвяру!
***
Падымемся паны-браты!
Ци ж нас вораги спужали?
Ци ж раней музЫки спевам
На змаганне не уздымали?

падымемся паны-браты!
з пад Гародни и зпад Воршы,
з пад старога Навагрудку
шукаць доли меней горшай
***
клик гучыць па Руси Белай
разгинаюць людзи спины
- падмемся паны-браты
станем разам водным плынам!


Рецензии
прысвечаецца наступным "выбарам" на беларуси

Пан Стальски   21.02.2006 11:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.