Для ОЭ

Солодкі стіни твоїх мрій
Мене ніколи не зупинять,
Очей твоїх холодні грати
Мені не хочеться ламати,
Тобі так легко шматувати
Мою любов.
І без причини
Ти ріжеш небо
На частини
Знов.

Сталеві ноти твоїх слів
Мене ніколи не вгамують,
Долонь твоїх забута пісня
На мозок мій так ніжно тисне,
Життя моє безглузде, прісне,
Бо я один.
І так жорстоко
Руйнуєш кожним
Своїм кроком
Ти мою тінь.

Але я був, я жив, хотів,
В брудній калюжі бачив море,
Я тільки зараз зрозумів,
Що й досі я живу тобою,
Живу тобою...

Примхливі фарби твоїх губ
Мене ніколи не засліплять,
Плечей твоїх капризні хвилі
Вогонь бажань в мені збудили,
До сонця долечу на крилах
Болі.
І розумію,
Що й досі
Дихати умію
Лише тобою.

Солодкі стіни твоїх мрій...
Сталеві ноти твоїх слів...
Примхливі фарби твоїх губ...
Тебе нема. Я не живу...

Але я був, я жив, хотів,
В брудній калюжі бачив море,
Я тільки зараз зрозумів,
Що й досі я живу тобою,
Живу тобою...


Рецензии