Отказ

Я запросив тебе в кафе
На День Народження моє
А ти його проігнорувала
І додому побіжала.
Але ж два дні тому назад
Ти відповіла мені, що “так”,
Що прийдеш з радістю до мене
І тобі буде дуже приємно.
Як же так, у чому річ –
Хто мені відповість?
А може просто ти не хочеш,
Щоб я поряд був з тобою?
Ну й не треба – єрунда,
Подумаєш... знайшлась яка!

30.04.05

Так  как  я  живу  на  Украине ,   то
решил написать стих на соответствующем
языке  -  украинском .

С нетерпением жду Ваших оценок.
 


Рецензии
ридна мова це дуже гарно

Порок Ночи   12.12.2007 22:55     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.