Сумна пiсня

Написано під впливом почуття...


Вмить чорна тінь нависла над моїм світом
А навкруги всім посміхалося літо.
У темну яму наче кріт я заліз і очі швидко червоніли від сліз

Тоді я втратив тебе - а ти забула мене,
Тоді я втратив тебе - ти розлюбила мене.

І чорна ковдра вкрила все моє тіло,
Я помер в ту мить і все оніміло.
І тільки мозок працював беззупиннно - він малював в очах ту чорну хвилину

Коли я втратив тебе - а ти забула мене,
Коли я втратив тебе - ти розлюбилиа мене.

І серце в грудях розривається звіром.
Було червоне, а тепер стало сіре.
Холодний лід покрив усі мої жили. Я намагаюсь і не можу повірить

У те, що втратив тебе - а ти забула мене,
У те, що втратив тебе - ти розлюбила мене

Невже я втратив тебе - а ти забула мене?
Невже я втратив тебе - ти розлюбила мене?

14.08.2004


Рецензии