Лети, лети

Повір в свої сили, візьми крила в руки
Злітай в чисте небо і хвилю лови
Завжди будь обачним, бери себе в руки
Лети лети

Земля, що зоветься твоя Батьківщина
Земля, про яку памятатимеш ти
Земля де тебе завжди раді вітати
Твої батьки

Життя це звичано не є подарунок
Життя це тягар який мусиш нести
Життя як найкраще для себе та інших
Ти проживи

Любов відчуття, що руйнує всі гори
Любов через ріки будує мости
Любов так нерідко призводить до болю
Любив і ти

Вона говорила тобі про кохання
Вона цілувала тебе й вірив ти
Вона так підступно тебе обманула
Повірив ти

Забудь про любов ту - яка вже минула
Лиш біль ти відчуєш, згадавши її
Забудь почуття, що давно вже заснуло
І просто йди

Лети вільно вгору і не зупиняйся
Лети не здавайся і мрію лови
Якщо ти не будеш ніколи здаватись
То долетиш

Не смій від мети ні на мить відступатись
Не смій, бо мета - це для нас головне
Не смій ти без діла по світу тинятись
Повір в себе

Тоді ти знайдеш для себе своє щастя
Тоді ти досягнеш своєї мети
Тоді зрозумієш, шо ти вже добрася
Твоєї мети

2003 г


Рецензии