Ha-Kina- Plach -for Ilan Ramon Hebrew

הקינה.
   
                למות אילן רמון

נפלת משמיים ככוכב
.הארת לנו ככוכב ביום
מה שהיה צריך להיות שמחה
.הפך לטקס הלוויה פתעום
הרי היית טוב מן הטובים
שימשת כמופת לכל אחד
בכל דבר ראית חיובי
.ובטיסה- רק טוב במיוחד
,והתפללנו אנו בעדך
אבל לך כל זה כבר לא עזר
ולפחות הגשמת חלומך
.ולפחות הלכת מאושר

3.2.2003.

.כל שנשאר

,פס אש שבשמיים- כל שנשאר
ולהגיד מילים כבר מיותר
זוכרים אותך היום וגם מחר
.לעולמים איתנו תישאר
עליך נתאבל תמיד, אולם
אולי סוף זה בוחר היית מכולם
נפלת- רק חלום שלך הוגשם
.לעולמים ידלוק עליך נר
4.2.2003.

*произведение открывается через : View - Encoding - Hebrew ( Windows )


Рецензии
исгадаль искадаш шмей рабо...

Юрий Портной   05.06.2005 22:11     Заявить о нарушении
Аминь.

Пустынник   06.06.2005 22:43   Заявить о нарушении