Там де холоднii рiки i зеленi поля

Там де холоднії ріки і зелені поля
Де розпускаються квіти і небом пахне земля
Де усміхається вітер, де немає зими
В росі світанку на сонці зустрінемось ми

Де я не буду боятись  в житті нових змін
І разом з вітром літати без погляду стін
Де кришталеве повітря там, забувши про все,
За тіло ніжно обнявши я поцілую тебе

Де виникає світанок і де ховається ніч
Де усміхається ранок і всьому своя річ
Де всі життєві проблеми розтануть як сни
Для мене самим жаданим на світі є ти

23.12.2003


Рецензии