Туга за рiдною землею

Зелений ліс і світле поле
Мені покаже всі забуті сни
Не повенусь уже ніколи
Я до своєї рідної землі

На ній  віріс, жив, смівявся
На ній сказав я їй: люблю
На ній я вперше цілувася
На ній я зустрічав свою зорю

Але життя - жорстока штука
Вона розбила мої сни
Без рідних жити - страшна мука
Та що ж поробиш, мушу я іти....

20.11.2003  17.02

 


Рецензии