Прийде той день, прийде той час

Він не хотів бути ніким
Він просто хотів змінити цей світ
Дехто готовий був йти за ним
А в декого це викликало сміх

Він не питав в долі порад
Він не боявся життевих пустот
Він ні на мить не дивився назад
А просто летів до своїх висот

Вітер був з ним, його волосся тріпав
Ніхто йому не вірив, та він завжди знав
Прийде той день, прийде той час
Стане великим він серед всіх нас

І через рік, чи через два,
Його проткнула ворожа стріла
В серце попав холодний метал
Що погасив вмить життєвий запал

Тоді я був там, схилився над ним
Що ти нам скажеш я в ноього спитав
Серце його звало в ніщо
Але мені він одне лиш сказав

Не забувай, про те хто ти є
Вір тільки в те, що чує серце твоє
Прийде той день, прийде той час
Станеш великим ти серед всіх нас

15.11.2003


Рецензии