Night- Laila Hebrew

шез бчмеъ рщбд
едтйш тегрд род
щи йшз бщоййн,
оечу бтррйн.
шч лое мдбд
фрс бетш- ема йегт мод
деа бмйм- лое ойн
богбш зсш зййн.

лод змереъ щлбш гемчйн-
йщ мойщде ргегй щйрд
ае деа чн чоерй-
оечгн олм.
аъ дтйш дтррйн тежбйн,
бйръййн дйа штррд
тег тлщйе дшбд арй
мтщеъ йлем.

еъвйг мй од аъд шецд тлщйе-
еажлеш аъ жд лм дзййн
лй аъ дмймд джд ъойг радб-
ма дшбд ламд мре йецайн.

27.6.2002.

*Turn the language to Hebrew, if you unable to read the text.


Рецензии