Рызьмы-77
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Charge d’affaires – charged with affairs
Political columnists – calumnists
Always I Siam always
End with a Thai (die) ?
Don’t cast aspersions on Persian asses
Pourrire – make fun – pour rire
Aphro(Afro)disiac – Asiadizziac
Downtown – where is “down”?
Syndrome sufferers live?
Shutdown – la chatte down
Дима дома?
Donatello – little donut
Donatella – little she-donut
I donut know
Raisin – raisinable
Sans raison – without a raisin
Matched potatoes (with machete) – smashed ‘tatos
Almanach – available for monks
Stalin – stale from Tallinn
Parisians – parasites
Scorn porn, not corn
Parisees – followers of Pareto (like Pharisees) – Parsees
Snowvidenie
Свидетельство о публикации №105042901588