Jei tik be meiles galetu...

Tu skirtas ne man... O as tave myliu...
Myliu, kaip mirstantis myli gyvenima.
Kai   pamatau   tave,  dievinu    tyliai,
Dievinu TYLIAI todel, kad NEGALIMA...

Tavo  gyvenimas    pilnas    svytejimo,
Tu  vis  sypsaisi,  apsuptas   draugu.
Tu   net   nepastebi     mano   tylejimo,
Kiek jame mano skaudziu pastangu!..

As  noriu...  kad tavo sirdis nemyletu!
Nes jei tu pamilsi – as mirsiu tuoj pat!
Jei  tik  be  meiles   sirdis  ta  galetu...
Jei  tik  nebutum  tu  skirtas  ne man...

May, 2004


Рецензии