циганите продаваха носни кърпички
зашото в близкото минало
отказваха да излизат на ленински съботник
митничарите купуваха храна за кучета
да митничарите купуваха храна за кучета
а старците ги надживяваха
и старците ги надживяха но
не бяпа свикнали да
благодарят на господа за
своето дълголетие а аз
старец още от пети клас
да има и такива вляза някъзе и
кой-момчето е от-сой
и кво от туй
пиши по-кратко и
внимавай да не спиш със абортирила
жена защото
да защото тя е гюрга и
смъртта наднича през очите и тъй както
пише хьолдерлин защото
да цитираш е порочно
а шекспир само това прави господи
но да
пиши по кратко и от
това не става сводка щут са опщи расаждения вашта мамка
ще ви скапя
защо загина пушкин млад а маяковски
се думна може би
да бъде пълен рейсът междусебският с набръчкани обръстнати вратлета и с
приведени ченгета а
бабите
продаваха
млеко
Свидетельство о публикации №105042400400