В. Ш

Чакаю.
Нікчэмныя чэрствыя думкі
Казычуць шэрае рэчыва.
Пачатак адчаю
Зачапіўся за чужое шчасце
І стаў яго часткай.
Канчаткова страчваю пачуцце чалавечага часу.
Проста чакаю.
Тваёй пяшчоты і шчырасці.


Рецензии