Промiння

Вiдпустiть своє темне минуле, хай летить павутинням за обрiй.
Щось важливе в собi ми забули, зовнi  наче лихi,  в серцi - добрi...

Але ж зовсiм нiяк не поганi,тiльки очi прикутi до долу.
Перехрестя у нашому станi розриває довiчнеє коло...

I летить, наче птах до домiвки, з серця промiнь квiтучий до раю
Спалахнули вогнем старi плiвки  i веселкою небо заграє...

Хтось гойдає мене на долоні і голубить, i нiжно цiлує...
Усмiхається крихiтці-доні  Той, хто щиро нам сонце дарує...


Рецензии