прогноз погоды
ностиг чуждопоклонство там прогнос баладоблус и кво
ка кво та
квооо
понякога
ако не е дъждът
отнакъм сърбите
тогаз
дори се прасковата листи цвят
цват праскова но то е вностно дрв че
момче
не пипай въртележката и търка лачката нито
кокилките и
само
аз
ще
гледам как пишка тук юлка господи
чужопоклоник ощ от колко
Свидетельство о публикации №105042001377