Легенький втер навкруги укр

Легенький вітер навкруги
Несе весь світ в бездум’ї днів
І нас підносячи на руки
Веде крізь ліс... міських доріг.

І доторкаючись...  натхненно
Він лагідність свою дає
І ніжність бачиш незбагненно
І все, що в ньому є живе.

Надія, світло, добродушність
І трошки свіжості, мабуть
Веселості безмежної майбутність
Що в серці вказує нам путь.

І варто завжди пам’ятати
Хто легкість вітру нам несе
Хто нам дає все відчувати
І Хто... Хто в кожнім подиху живе.


Рецензии