JeFF

Unhappy JeFF -
Not simple guy.
No one's him left,
Just said: "Goodbye"

For every girl
He wants to stay
He's just a ball,
That wasn't paid.

Perhaps, someday
He'll find his wish.
And Love, and Pain
Won't being friends...

Ok. Enough.
May be I'm weak.
Made up my mind:
I'll cut my dick!

2003 год.


Рецензии
Очень весело! Просто угар!

Катерина Безызвестная   22.03.2006 22:13     Заявить о нарушении