Пташка

Не тремти в моїх долонях, сіра пташко,
Я - твій брат, а ти - моя сетра.
Знаю, що в полоні дуже тяжко,
Коли ти купалась у вітрах.

Хто безкрилий - тому не літати.
В цьому світі - кожному своє...
Знаю, як жахливо - плазувати,
Коли за плечима крила є.

Я в руках у долі, як в полоні,
Та чекаю я того, що й ти:
В долі теж відкриються долоні,
Як мої відкрилися. Лети!


Рецензии
Как здорово! Лететь бы, да без оглядки!

Екатерина Огородникова   17.07.2005 21:28     Заявить о нарушении