Убей себя пока есть силы
No one can promise it won’t be wrong.
Without sorrow you will feel
When a sharp knife will be to kill,
Your heart beatings will be stop,
Your breath will get the latest top,
Your scarlet blood will be in mouth,
You’ll fly to Lord like a little moth.
Свидетельство о публикации №105041001101
Михаил Ефимов 30.09.2006 21:58 Заявить о нарушении