Рызьмы-73
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Te Deum (Tedium)
Caught mapping (napping)
Art dec(k)-or(ation)
Unnamed sauces
Scoop d’etat
Prince Eagor (Igor)
Arrested for male Freud
Baking lot
Ulcer/Ulster
Nothing To-lose-Lautrec
Miss Twiggie/Piggie
Stakan/stachanovite
Muscleman/musilman
Wanderwoman
To pee or not to pee…
Sniffets (of tobacco)
Rabbit-syn – rebbetsin
Tiny (taynyi) sovetnik
Mocasin – mocco-sin
Kazus belly (Casus belli) – rasstroennyi jeludok
Jiuseppe – Jew sipping
Свидетельство о публикации №105040100031