лобоческий

а говорит что ето клень а руски не знаю ни хрень
но и с того солнечная пого даа
и спраго уносит накрень от аис берга не в катрень
на шагов два от скрытцц и пюрапетну сволу...

айяйая

тя казваше че са излишни
мъжете и жените и балоните
кирпичите и панталоните и младите и старите и
цъфналата ябълка когато
видя речни камъци дивея
и живи раци ралин беше млад
да радой ралин в бял костюм лумбаго
получи още от при белене
а краси пита тоя що стърчи
във центъръ на фуайето чи
е жив дуйен а аз сигур-лумба го..дада
да имаше една връв черна до
щракалцето на слънцето

она сказала лишные все мужики и бабы
презервативы и сухые духи из китая
стены и молодеж она упрямо
пыла кофе смотря цветок что покупила
дарит неву
а я ее смотрел
люблю я камышат реки-та говорила
в лиловых отблескох оках своих
все было в балний зал при радио
а в фуайе радой в брюкам из лена
стоял и спрашивал наш краси тот
зачем торчит как истукан а я-наверное
лумбаго
да если была черная веревочка
дернуть- исолнце погасит

и если были все на етой лестницы
где мне кричали дура а внутри
на стол 10 ийй лисьт дисертацию

и где же клен и клен и колн и клен и келн вабще
и где семья даудова себе

небощастий

на
първи април два пъти три петли пяха
за трети път катрен катраин леб вф

и так и далее виж енгельс...


Рецензии