День перемоги
ВСІ СТОЯТЬ З СЛІЗЬМИ—ОМИТІ.
ТИ Ж ЛЕЖИШ, ЛЕЖИШ В ТРУНІ
НЕ ПРИЙШОВШИ, А ПРИБУВ З ВІЙНИ
ВОЇНИ СТОЯТЬ, СОЛДАТИ
НА ВІЙНІ Ж ІЩЕ ГАРМАТИ
ВСЕ СТРІЛЯЮТЬ – УБИВАЮТЬ
ЮНАКАМ ЖИТТЯ ЛАМАЮТЬ…
ВИ ВИСТОЯЛИ ВСЕ ЗА НАС
І РАНИ Й СМЕРТІ ДРУГА
ВИ ПОВЕРНУЛИ МИРНИЙ ЧАС,
ВАМ ДЯКУЮТЬ УСІ НАВКРУГИ.
ТЕПЕР МИ ЗГАДУЄМО ВАС
ВАШІ ЗНАМЕННЯ, НАГОРОДИ
ВИ ПОВЕРНУЛИ МИРНИЙ ЧАС!!!
ВАМ ДЯКУЮТЬ УСІ НАРОДИ…
МИ КОЖЕН РІК СВЯТКУЄМ МИР,
ЯКИЙ ЗДОБУЛИ ПРЕДКИ КРОВ’Ю
І КОЖЕН РІК МИ ЗГАДУЄМО ТИХ,
ХТО НЕ ПРИЙШОВ ЛЮДИНОЮ ЖИВОЮ.
МИ ДЯКУЄМО ВАМ ЗА ГРІХ,
ЯКИЙ РОБИЛИ ВИ МАЛИМИ
ВИ ПОПРИ ВСЕ СТРІЛЯЛИ ЇХ
ВБИВАЛИ ВОРОГА, ТРОЩИЛИ.
ВИ ТАМ БУЛИ, ТАМ НА ВІЙНІ
А ВДОМА ПЛАКАЛИ, ТУЖИЛИ,
І СЕСТРИ Й ВДОВИ, Й МАТЕРІ
ЯКІ В НАДІЇ ТІЛЬКИ ЖИЛИ.
9.05.01.
Свидетельство о публикации №105032801069