я за тобою сумую

Ти знаєш, як я за тобою сумую,
Хоч ти недалеко – лише одна стеля
Нас назавжди розлучити змогла...
Та серце моє змиритись не може
З сумним провидінням,
Що наші долі не будуть одною,
І я вже ніколи не буду твоя
 


Рецензии