Рызьмы-70
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Chicken – Czech in – Czech him
Monet – monetarism
Sinemet – siniy miod (Med – Mediterranean)
Teuton – tetons – two tons
Quid pro quo – queer pro quo – squid pro quo
Delettantes – from “delete”
All wet, alouette
Danke schon – donky shown
Vulgarian – Bulgarian – vulgar – Volga Marxist
Command/commend economies
Infidelity Trust Company
Dormitologist – specialist in sleep disorders
Texa-dermist – taxidermist
Tolstoy’s Warren Peace
Hajji Murat (Napoleon’s marshal)
From a dream:
“We beg you, stop this awful screeching.
If you want to sing, you need some teaching…”
Rockettes – sparrowettes
Impediment – embeddiment
Un poco loco
A Catalone – a lonely cat
To lose (Too loose)-Lautrec
Свидетельство о публикации №105032501719