Що для мене в рш?

Що для мене є вірші?
Це усе, що на душі:
Це й розлука і любов,
І дитинство, і тривога,
Це й далекая дорога
 Від порогу до порогу,
 Материнськії слова,
Що зверталися до Бога,
І повчальний татків голос
 Це всі спогади мої
Все, що є у мене зараз
Всі мої і лиш мої.
 Що для мене є вірші?
Це усе, що від душі.
 Що для мене є вірші?

Що для мене є вірші?
Це усе, що я в тиші
Мовчки, зсупившись на всіх
я писала, на землі
Це всі спогади про брата,
Брата милого мого,
Це, що вчила мене мати й тато -
Любити старшого свого!
Що для мене є вірші?
Це кохання у душі,
Це любов до рідних моїх,
Це щасливий подих мрій,
Це веселка на порозі,
І удача у дорозі,
Що для мене є вірші?
Це усе, що на душі!
Що для мене є вірші?!..
01.02.01


Рецензии