Kдmmenet

KДMMENET
Yritin nousta.
Kylmдt kдmmenet
koskettivat yцtд.
Punaiset, loukkauksen haavoittamat
silmдni
keksivдt sateen.
Sitten tuli pimeys.
Meidдt kaikki hдvitti.
Tuleekohan taas pдivд -
ettд nдkisimme jдlleen,
kдmmenet herдttдisimme
tдstд pitkдstд vankeudesta?
Marin Angel


Рецензии