Emigrantit

Myrkytetyssд kaupungissa
lihansa nautintojen jдlkeen
he unohtavat veljensд
ja tдmдn mдrkivдt haavat,
ja lдhtevдt kiireesti
lumoavasta synnyinmaastaan,
rukiin tuoksuisesta
tuntemattomaan suuntaan.
Mikд vaivaa
heidдn nukkuvia sydдmiддn?
Kohtalo liitelee
heidдn oudoissa unissaan,
jotka  houkuttavat heitд Lдnteen?
Mutta missд ovat maailman puutarhat,
prinsessan hyvдilyt?
Mikд kiusaa heitд
nдin monien vuosien jдlkeen?
Heidдn sielunsa piilee
kдtketyissд riimeissд.
Kuoleman nostalgia,
дlд kulje heidдn ohitseen.
He ovat sinun lapsiasi,
hiillokseksi  muuttuneita.
Marin Angel


Рецензии