Mon prince
L ife brought us closer though, and now I am
O bsessed with you, your smile, your lips, your hands.
V ous etes unique, mon prince, mon “vrai terrain”
E ccentric, when with you, I lose my mind
Y ou drive me crazy (though I’ve always been!)
O bscure angel, all your sky is mine,
U p in the heaven I fullfilled my dreams...
Свидетельство о публикации №105032200763
С теплом
[!giving wings!]
Иван Соловьев 04.06.2007 14:58 Заявить о нарушении
Спасибо!!
с улыбкой,
[!giving inspiration!]
Екатерина Парамонова 04.06.2007 21:06 Заявить о нарушении