Human Evil
I've searched above,
I've searched below,
But still my age I could not find.
That little counter of my mind.
I've lost my name by mere mistake
I realized it was a fake
It's letters simply fell apart
That little label of my heart.
I've lost my home
Just yesterday
When all It's warmth melted away.
Here I go:
Ageless, nameless, weak
And rather senseless,
So to speak.
Abandoned, homeless, faceless,
Blind...
A human evil,
Not a human kind.
Свидетельство о публикации №105031900616