Конкретныйвова

вовавовавовавовавовародилсяввеликойстраневовавовавовавоваво
вовавовавовавовавоваучилсяввеликойстраневовавовавовавовавов
вовавовавовавовавоваэтастранадалаемувсевовавовавовавовавова
вовавовавовавовавоваобыонбылдостойнымвовавовавовавовавоваво
вовавовавовавовавовагражданиномземливовавовавовавовавовавов
вовавовавовавовавовасталспортсменомневиднымвовавовавовавова
вовавовавовавовавовалюбилспортилюбитвовавовавовавовавовавов
вовавовавовавовавованаучилсякататьсянамотоциклевовавовавова
вовавовавовавовавованаучилсякататьсянавертолетевовавовавова
вовавовавовавовавованаучилсякататьсянасамолетевовавовавовав
вовавовавовавовавованаучилсяплаватьнаподводнойлодкевовавова
вовавовавовавовавованатанкевовавовавовавовавовавовавовавова
вовавовавовавовавоважитьнагражданкевовавовавовавовавовавова
вовавовавовавовавовахотябылохреновововавовавовавовавовавова
вовавовавовавовавовакогдавсемхреновововавовавовавовавовавов
вовавовавовавовавовабытьпрезидентомдавноненовововавовавовав
вовавовавовавовавоваиябылпервымкогдатововавовавовавовавовав
вовавовавовавовавоваимнененадотеперьдруговавовавовавовавова
вовавовавовавовавованосрокневеченпридетобновавовавовавоваво
вовавовавовавовавовачтоскажутлюдиовластисновавовавовавоваво


Рецензии