Рызьмы-69
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Aubergine – female inn keeper
To lick – ликовать
Wine comes mainly in two colors/coolers: red and white
Scintillate – sin too late or too early?
Greece/grail
No-Bell prize
Alleviate – olive ‘e ate
Fishyssoise – vichyssoise
When putsch comes to shove
Unfair sex
Aucun clause – Auchincloss
Prisoner of Zelda – S. Fitzgerald
Butter is better than margarine
Nоuvelle cuisine: kielbasa with molasses
Cuisine, cuisine
Miss Piss America
Paris in Wonderland
Blisskrieg
Slave up/of my sleeve
Umbiblical cord
Fat/fad fetish
Serfs/surfers
Свидетельство о публикации №105031701592