Весною пахнет прозрачный ветер на украинском
Волосся в’ється твоє дівоче.
Весною пахне прозорий вітер,
І десь з-під снігу зелені квіти.
Ти хтіш забути і не виходить,
Біль крає серце і не проходить.
Вже крига в річці пливе до моря,
А очі сині все повні горя.
Не треба сліз! Цей теплий вітер
Цілує очі й сміються діти.
Дивись, хмарини у синім небі
Розгонить вітер в краї далекі.
А дні все довше, коротші ночі
І вже не плачуть сині очі.
Весна прийшла, поля в колоссі,
Квітки любові в твоїм волоссі.
Весна 1999
Свидетельство о публикации №105031600931