Кохання-потреби

Ти мені потрібен, як сонце зранку
Ти мені потрібен, як хліб до сніданку
Як дощ для врожаю в жагучу годину
Ти мені потрібен кожну хвилину.

Як кожному хочеться добре поспати,
Поїсти, попити, когось ще й кохати,
Так я хочу бути разом з тобою
Будем ми разом, будеш зі мною.

Квіточка прагне сонце й дощу—
Я тебе, милий, ніде не пущу,
Рибка плине у воді так щасливо—
Ми з тобою, пара вродлива.

Земле рідна! Ти прагнеш врожаю—
Ми знайшли себе, ми навіки, я знаю.
Небо блакитне! Ти прагнеш грози—
Хай ніколи не буде на очах сльози.

Ти мені потрібен, як тепло взимку
Як люди бажають прохолоди влітку
Восени бажають сухої днини
Будь зі мною весняні хвилини!

Будь зі мною і в радості й горі,
Будь зі мною, й в пустелі, й у морі,
Будь зі мною назавжди, навік
Незабуду я наш зв’язок повік.
 2.08.01.


Рецензии