Доброго ранку

Доброго ранку, моя ти неприбрана
гордість!
Що бовваніє на дні,
Що бачить жахи вві сні,
Дуже нерано ти з попелу встала;
Натомість
Серце палає в вогні,
Серце тріпоче в мені.
Ти не забудь про Велику Рішучу
Дитину,
Що ловить ротом зорю,
Що бачить світло і тьму.
Ну а в часи відпочинку чекає
Годину,
Щоб засвітити свою
Зірку, що я полюблю.


Рецензии
...журчлива украiнська мова тут не журчить...
pps. попробуйте ещё раз... ))

Алкии   17.01.2006 05:44     Заявить о нарушении
Обязательно :-)

Kisya   18.01.2006 02:35   Заявить о нарушении