The dust of my plans

The dust of my plans now wiped off you and me
And yet, I am still loose for tears
And yet, all these prizes, a couple receives
Will not be the doom of my dreams

For long time I`ve craved for your sensitive eyes
For long time I have watched a laugh
And lower, and quieter, and bitterer sound
These phrases about us… My Fault,

That stunning my feelings, accepted by me…
For ages with no sleep and calm,
For eight months I have been so longing to feel
An anguish, that waits for his heart.



(Русский вариант (исходный))

С нас вытерта пыль ожиданий моих,
Я также просторна для слез,
И также врученье наград для двоих
Не будет фатальностью грез.

Давно я желала обидчивых глаз,
Давно я смотрела на смех,
Все ниже, все тише, все горше про нас
Принимаются фразы. И грех

Принимается с целью чувства глушить,
Без сна, без покоя давно,
Семь месяцев я хочу ощутить
Боль, ждущую сердце его.


Рецензии