Мо думки
Що я у книзі тихо прочитала.
У них заринула вся голова –
Прекрасніших в житті я слів не знала.
Я далі сторінки перегортаю,
І бачу там любов і страх, і сум,
Очима швидко я їх проглядаю
Й по тілу ніби пробігає струм.
Які тривожні бачу я рядки,
І як людина мала ця прожити,
Щоби так ясно передати нам думки –
Ми цим поетом маєм дорожити!
Свидетельство о публикации №105030201723
Відкрийте таємницю. Хто той поет? І які то були думки?
Щиро, Інґвар %)
575 03.03.2005 11:48 Заявить о нарушении
Ольга Бондарь 04.03.2005 19:18 Заявить о нарушении