Рызьмы-62
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Olphactory – old factory
Proustota – literary style a la Proust
Proustak – an uncomplicated person
Einwohner – stinker
Charles Pegui – пегий
Foundry – Lost and Found
Jockular – characterizing a jock
C’est tout – say “two”
Papaya – mamaya
Hegelian – gigglianets, someone who giggles
Red actor – редактор/рыдактор
Oгромный – aгроном
Wonderful – andrefool
Tancred – tank red
Disarm – defeet
Check – Czech
Common tatoes
Tit-a-tit
Essentialist – celui qui pompe l’essence
Jet setter – a dog who lives on a plane
Meateorology – the study of meat
Fur Elise – for lease/Elisa’s fur
Свидетельство о публикации №105022501428