Мовчанка

 Ну що, пограємось в мовчанку?
   Ні слова ти, ні слова я.
 Так просто встати на світанку
    і не знайти календаря.

  Який це день вже за рахунком?
 Четвертий? Ні, мабуть вже більш...
   Ти гордий, вартий подарунку,
     я ж не дарую, я гордіш.


Рецензии