Не закохуй мене в себе

Не закохуй мене в себе будь ласка,
я не витерплю такої наруги,
я не хочу знов безглуздої казки, -
називатиму тебе просто другом.

Не пиши ти повідомлення ніжні,
не чіпай моє розтріпане серце,
не сели в мені думки свої грішні,
все бо тисячею сліз віділлється.

Я собі не дозволяла зізнання,
ну а ти його так просто дозволив.
Я не хочу більше мук покаяння,
мене било вже на цім міннім полі...


Рецензии