Мережанi химери втраченого...

А за вікном мережива
Зі снігу
Калюж і розбитих сердець.
Парасольки крізь химерну завісу
Замерзлих краплинок
Води
У каві пів чашки
Мережив із піни.
Дивний присмак забутої віри.
Від кохання – лише
Самотній столик біля вікна в Nescafe.
Кольоровими крилами
Візерунки плете синя птаха.
Не питаю, скільки часу лишилось.
Часу немає, ти віриш?
Смієшся?..
А ти полічи свої долі.
Сьогодні немає мене,
А для тебе не буде ніколи.
Чудернацьке життя
Любить гратись
Неочікуваними дивами.
Ти теж любив гратись...
Моїми почуттями.
Любив.
Доки я любила тебе.

Парасольки крізь химерну завісу
Застиглих краплинок води
Пробігають повз вікна
Безсонного міста.
Без тебе я.
Без мене ти.
20.02.05


Рецензии