Рызьмы-60
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Damage – dames
Homage – hommes
Salty cough – Saltykoff
Soy nuts – estoy nuts
Epater le bourgeois – вымазать буржуя паштетом
Baby sittar – a small sittar
Baby shitter
Cheese-long – chaise-longue
An Eton graduate – un etonne)
Estonian – Etonian
Evrey – every
Bog -- бог
Condotieri – condo owners
Queer bec – Quebec – Queue bec
PTA – pitie
Гудеть – to be good
Crap de Chine – shoddy goods from China
Finn de siecle – Sibelius
Dismember – not to remember
Chudak – chew duck
Visigoth – busy Goth
The sack of Rome – Goths’ visit
Pharmacist – farm help
Baltics – tics on balls
Свидетельство о публикации №105021901435