Полевые цветы собираю весной... на украинском
Я збираю навесні.
В високій траві
Біля синьої ріки.
Глянь на плин води:
бачиш небо голубе,
Хмари і птахи,
Ясне сонце золоте.
Глибина таємна,
Почуття сумні.
Подивись угору:
Бачиш воду й кораблі.
Так звичайно буде,
Якщо в полі навесні
Станеш ти ногами,
Ногами догори.
І тоді побачиш
В небі воду й кораблі,
А в тебе під ногами
Будуть небо і хмарки.
Січень-лютий 1999
Свидетельство о публикации №105021901194