For a better life

Страшенно хочеться курити кальян губами, помальованими Lipfinity

Daddy’s in moonlight...

А помади нема, і кальян вже давно бачить сни про свою далеку батьківщину

there’re colours we know...

Тож залишається мрійно цілувати тебе із заплющеними очима і розчахнутою душе-you

on a thousands of rainbows...

Злизувати залишки твоїх неймовірно рідних пахощів зі своєї піжами, боючись загубити бодай шматочок

the shadows are so plastic...

Понеділо-вівторо-середа. А далі - суцільний день “чекання-хотіння-нетерпіння-приготування”

for a better life...

Дах давно поїхав. Сонце ось-ось має проглянути!


Рецензии
That is wonderful

Faithfully Yours,

Сила Кориолиса   21.02.2005 15:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.