заглавие
веднъж бе преди месеци разбира се
та чел съм за буквара на вапцарова
модел 1840
и четох там за мама с двата хлябове
и мамо фернандес
и що ли ощ
но не но николас гилен все пак
не- не можах
в строка да сретя сал еднаж
да помня снимката 46 а
дребнав еврей чете на някакви
това що за в забрава не оти
какъвто и да
бъде строят моят
е може би италианско руски рутня кустла не-виола
лютня и густла-стига-веч...
и лъкът от опашка констка
натрит със
колофон от аспиринче из веднаж
отивах къмто шипка шест
бе преди няколко -сезона
един приятел- там иван методиев
бе залепил си некролога при
истукана - още плач
стискайки зъб
но глаж-художник ето-
стоп
на черния гранит и без
вратвръзка
и от кафе или саклет
го чух да каже че
да се
умре не е
кой знае кво еба ти
некролога...
а други път
и то наскоро бе преди минути
не не преди две вечери добри
кафяв бе небосвода...
си стоях
пред нс леко блегнат на лявата му фунда-мента
и бройках царя александър трет
от бронз със периферното и кой ли крак
на крантата кантатна що варяг
не бива да ...
добре
не ти е кранта
а рижава кобила и таквоз
дори лайната и от амбра този
възглас вечер искрометна а
номерата на колите ка с
туй зренье от компютъра съвсем
и ето
никой всъщност даже
постовият пред италианското се поразходи -там зад ъгълъ за д остана сам
и сал една с мустачки и един
в шлифер кафяв зад моя гръб стърчеха си
подобно ножове за хляб егати гледал съм тоз
филм те бяха
гладиатори да гледах го и не един
аз път и нито два но -ет
се свечери и в кишата еднъжки
съзирам на рекламите ред-ред
въртящ се във кръг- още-
BELINDA CREDO
не лелинда синко нито сър
MIELE
пътен знак
Rost Bank
не постбанк кво ми ста а мамк -
T
A
B
OO
C
LU
B
БАН а и ешчо
вик еад сф Т1,7на 14,5 и то
и знамето
и фаровете
ощ
ни минувач
ни кака нито плач
нито зидар ни подмазвач
дори ни пони само
фарове през сгур ги някой гони
-Бързи
Кредити
и още- BLUES BLUES и
и още блюес ощ
ей на
без айрън мейдън отминА дена
Е 86 ПЛ Д
FIRST 1 INVESTMENT
перфюмери касино премиум
сердито до във си бемол при фа диез ей тъй
^и Radisson r нощ и ночь
и жолтые кахлеты
western union
[царюосвободителюпризнателнабългария]
съединението прави силата
и
EQUEST
рецепта за любов във сол диез
а тоз театър там горя...
до аржентинското ля ля
но що преди
да тръгна аз от клита из
през рамо на
онез ръмещ
онези двамата
от сащ
и по париж накъм къдя
кенеф си имам в двора да
измислен-истински-с клекало
що все замръзва прези здрач
и пред зори вобще трепач..
и още няколко реклами
това бе преди да ме пустнат в ман саръд бел авт
Свидетельство о публикации №105020701072
а пък жабчо за беля па
захапА на щърчо крАка...
фъркай щърчо фъркай са
жабчо пусне ли се плес
Данаил Петров Досев 10.02.2005 16:04 Заявить о нарушении