Пляма

Я побачив у дзеркалі темряву
й у вікні все темніло навколо.
Я не знаю, чому так сталося,
що наш світ просто замкнене коло.
       
       Чую - плаче дитина,бо мати пішла
       заробляти на хліб своїм тілом.
       Пляма бруду на всьому на світі на цім,
       Що не змити й освяченим милом.....


Рецензии