SMSки

Мороз лютує і куса за ніс,
Але йому нікого не злякати -
Це Божий день новеньке нам приніс!
Радіймо ж, з цім не будем зволікати!

**********************

Для чого сьогодні сонечко
В небі відгукнулось?
Щоби ти розплющив очі
Зразу ж посміхнулась :)


Рецензии