Рызьмы-57
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Пэтомство – Pat’s kids
Suitable occasion – an occasion to wear a suit
Man o’paws – menopause
Шикса – a chic woman
Обеспечить – забрать печку
Collabo – колобоk
Lavabo – love Abo/Turku
Neurotic – не в ротик
Pump pay – Pompey
Hispanic/herpanic
Mens’ s wear / Men swear
Heather – hit her
The Rice and Fall
Publicity – bliss in a pub
Eau de vie, eau de mort
Puretans – those who eat purеe
Voulez-vous accoucher avec moi ce soir?
The moose (muse) of inspiration is a big shaggy creature
Самолёд – ice maker
Ottoman – from «от ума»
Emerson – immer sohn
Свидетельство о публикации №105020401792